Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Рівне віддало шану ветеранам другою світової війни та воїнам полеглим за свободу і незалежність України на сході

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

 

Рівняни весь день приносили квіти до пам'ятних місць Рівного. Варто відмітити, що у своїх виступах предтавники міської та обласної влади, ветерани, військовослужбовці згадували не лише Другу світову війна але і неоголошену війну на сході України. Тож очільники міста та області Володимир Хомко та Олексій Муляренко після традиційної зустрічі зі школярами на "Меморіалі Слави",  відвідали алею "Героїв Небесної Сотні та Героїв АТО" на кладовищі Молодіжне.

 

 

 

 

Об одинадцятій годині ранку розпочався мітинг – реквієм «1939-1945. Ніколи знову». Після панахиди за загиблими до слова був запрошений міський голова Рівного Володимир Хомко. Який у своєму виступі окремо виділив визволителів Рівного.

 

 

— У день 50-річчя визволення міста від німецько-фашистських загарбників у Рівному проживало 82 визволителі. Нині ж у живих залишився лише один ветеран, який брав участь в тих боях, — сказав міський голова РівногоВолодимир Хомко.

Однак 92-річний Андрій Моісеєнко не зміг прийти на мітинг, бо перебуває у лікарні. За останніх кілька місяців пішло з життя відразу двоє визволителів Рівного. На закінчення виступу, міський голова оголосив хвилину мовчання в пам'ять за загиблими. Після хвилини мовчання військові понесли квіти до меморіалу, під постріли почесного караулу.








 











 




 























 




















 
Пошук
Анонс подій

(03/29/16) Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна»

Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна» ініційована Міністерством культури України для п�...

(02/23/16) Розпорядження міського голови про перейменування топонімічних об'єктів м. Рівного

Розпорядження міського голови про перейменування топонімічних об'єктів м. Рівного   ...
Хто на сайті
На даний момент 33 гостей на сайті